Kiderült, ki írta Magyar Péter mozgalmának adatvédelmi tájékoztatóját + videó

Mélyebben fonódik össze Magyar Péter mozgalma Bajnai Gordonnal és a DatAdat-körrel, mint ahogy arra az eddigi fejlemények következtetni engedtek.

Forrás: Hír TV2024. 04. 24. 19:50
null
Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiderült, hogy a Talpramagyarok.hu adatkezelési tájékoztatóját Bárdos Barnabás írta, aki az egyik meghatározó figurája a Molnár Áron-féle noÁrnak, amely a guruló dollárokból jócskán kistafírozott DatAdat egyik régi együttműködő partnere volt. Magyar Péternek és a mozgalmának az utóbbi napokban tett több önleleplező megnyilvánulása is arra utal, hogy Bajnai Gordonékkal működhetnek együtt.

Beismerte Magyar Péter, hogy találkozott az adatkezelési tájékoztatójának szerzőjével

– hangsúlyozta a Hír TV.

Ahogy azt a Magyar Nemzet korábban már megírta: Deák Dániel politológus hívta fel rá a figyelmet egy keddi Facebook-bejegyzésében, hogy a Talpramagyarok.hu adatkezelési tájékoztatójának pdf-változatában Bárdos Barnabás neve szerepel a szerző rubrikában.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Havran Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.